Kategoriarkiv: pongsm

Resultat från speltävlingarna

Vi gratulerar vinnarna i årets speltävlingar:

Super Bomberman 2 – David
Super Skidmarks – Lajbans
Car Race ][ – DXTR

och framförallt Barkis, som försvarade sin titel och blev  årets svenska mästare i Pong!

Läs mer om resultaten i tävlingarna här:
Pong-SM 2015: http://retrogathering.se/?page_id=3832
Övriga tävlingar: http://retrogathering.se/?page_id=3753

Retrogathering 2015!

Efter att ha sopat av den sista snön från Winter Edition, är vi glada att kunna presentera datum för höstens mässa. Retrogathering 2015 kommer att äga rum lördag 26 september, i samma lokaler som de senaste åren, med andra ord Växhuset i Västerås. Det kommer att bli den tionde ordinarie mässan sedan starten 2006 och som brukligt kommer det att vankas marknad, Pong-SM och andra tävlingar, föreläsare, spelavdelning m.m.

Mer information till utställare, sponsorer, medlemmar, besökare, media m.fl. kommer att presenteras under våren och sommaren.

Om 15 timmar..

.. slår vi upp portarna för Retrogathering 2014.
Det är 9:e året vi arrangerar Retrogathering  och det finns fortfarande 2 platser kvar till PongSM, anmäl dig här: http://retrogathering.se/?page_id=261

Om du har objekt till auktionen är det hög tid att registrera dem, detta görs här: http://retrogathering.se/?page_id=261

I år har vi förutom SM tävling i Pong tävlingar i  Tetris på SNES, och Tekken på PS1 och massor av andra spel uppställda för besökarna att prova, om man inte vill tävla.

Plus en marknad med horder av retrospel till fyndpriser och författare som säljer och signerar sina böcker om just retrospel.

Fullständingt program återfinns här: http://retrogathering.se/?page_id=2726

Glöm inte heller att bjuda på Mediapalatsets Nintendo 64 Zelda Special Value Pak på tradera som kommer att avslutas under RG.

Välkomna i morgon! RG får ni inte missa i år.

PongSM 2014

pongSM-300x204Nu kan du föranmäla sig till PongSM 2014 här
Som vanligt hålls PongSM under Retrogathering 2014 i Västerås men tidsschemat för RG2014 är inte klart. Följ RG:s nyheter på Facebook, twitter eller http://retrogathering.se så du håller dig uppdaterad när PongSM startar m.m.

Lycka till!