Kategoriarkiv: speltävling

Tävlingsvinster

Retrogathering 2018 Vintage Computer Edition sker ett antal tävlingar: utslagsturnering i International Karate på C64, highscore-tävling i Glipp på ABC 80 samt ett musikquiz med spelmusik. Du kan vinna fina priser i tävlingarna.

Vinst_Spel och bok

1:a pris i musiktävlingen
Data East: Classic Collection till Super Nintendo som innehåller de klassiska spelen Fighter’s History, Fighter’s History Mizoguchi, Magical Drop 1, Magical Drop 2 och Super Side Pocket samt pins och klistermärken. Tack till Retro-Bit och Game Outlet Europe för priset.

Vinst_Data-East-Classic-Collection-screen

1:a pris i International Karate
Boken Art of Atari som tittar närmare på alla illustrationer och formgivning som definierade Atari under storhetstiden med Atari 2600.

1:a pris i Glipp
Boken Svensk Videospelsutveckling som är det definitiva verket över svensk spelhistoria med allt från de tidiga hemdatorerna som ABC 80 (årets tema på Retrogathering VCE!) till 90-talets studios som skulle ta världen med storm. Tack till MyGrandmotherIsGone för priset.

Tröstpriser i samtliga tävlingar
Klistermärken och påse från Retro-Bit samt Retrogathering t-shirts.

Vinst_Tröst

Mer information om tävlingarna, vilka tider som gäller samt hur man deltager kan du erhålla genom att klicka här.

Resultat från speltävlingarna

Vi gratulerar vinnarna i årets speltävlingar:

Super Bomberman 2 – David
Super Skidmarks – Lajbans
Car Race ][ – DXTR

och framförallt Barkis, som försvarade sin titel och blev  årets svenska mästare i Pong!

Läs mer om resultaten i tävlingarna här:
Pong-SM 2015: http://retrogathering.se/?page_id=3832
Övriga tävlingar: http://retrogathering.se/?page_id=3753

Retrogathering 2015!

Efter att ha sopat av den sista snön från Winter Edition, är vi glada att kunna presentera datum för höstens mässa. Retrogathering 2015 kommer att äga rum lördag 26 september, i samma lokaler som de senaste åren, med andra ord Växhuset i Västerås. Det kommer att bli den tionde ordinarie mässan sedan starten 2006 och som brukligt kommer det att vankas marknad, Pong-SM och andra tävlingar, föreläsare, spelavdelning m.m.

Mer information till utställare, sponsorer, medlemmar, besökare, media m.fl. kommer att presenteras under våren och sommaren.

Retrogathering medlemsträff

Alla aktiva medlemmar i Retrogathering Intresseförening bjuds till en medlemsträff med möjlighet att köpa, sälja och byta spel, liten spelavdelning, speltävlingar, information om kommande aktiviteter, film och musik m.m.

Datum: Lördag 12 april kl. 14:30

Pris: kostnadsfritt för befintliga medlemmar verksamhetsåret 2013/14. Vilande eller nytillkommande medlemmar kan teckna medlemskap för återstoden av verksamhetsåret t.o.m. 30 juni för 100 kr.

För mer information, kontakta oss på info@retrogathering.se