Kategoriarkiv: säljare

Retrogathering medlemsträff

Alla aktiva medlemmar i Retrogathering Intresseförening bjuds till en medlemsträff med möjlighet att köpa, sälja och byta spel, liten spelavdelning, speltävlingar, information om kommande aktiviteter, film och musik m.m.

Datum: Lördag 12 april kl. 14:30

Pris: kostnadsfritt för befintliga medlemmar verksamhetsåret 2013/14. Vilande eller nytillkommande medlemmar kan teckna medlemskap för återstoden av verksamhetsåret t.o.m. 30 juni för 100 kr.

För mer information, kontakta oss på info@retrogathering.se

Consignment table – försäljning utan eget bord

Du som kommer till Retrogathering som besökare vet väl att vi i år förutom en auktion med i förväg anmälda objekt, också tar emot enstaka föremål till försäljning på vårt gemensamma consignment table? Du bestämmer priset, eventuellt i samråd med de som administrerar bordet. Vi säljer mot 10% provision, och vid dagens slut eller när du ska gå hem får du antingen pengar eller dina osålda objekt tillbaks. Du kan antingen föranmäla objekt till bordet eller lämna in dem vid ankomst. Läs mer här: http://retrogathering.se/?page_id=213

Bordsbokning inleds 9 juli

Nu är det juli och bara tre månader kvar till Retrogathering 2012!

Några nyheter om mässan:

  • Inträde 70 kr/person. Barn t.o.m. 12 års ålder i vuxet sällskap samt betalande medlemmar i Retrogathering Intresseförening har fritt inträde.
  • Preliminära öppettider är lördag 6 oktober kl. 10-18, söndag 7 oktober kl. 10-13. Dessa tider kan komma att justeras något.
  • Utställar- och säljardelen består av 24 st bord à 120×70 cm.
  • Spelavdelningen, tävlingar och föreläsningar äger rum i salen intill.

Redan den 9 juli inleds bordsbokning för medlemmar i Retrogathering Intresseförening. Dessa kommer under denna vecka få information om inbetalning av medlemsavgift. För de privatpersoner som inte hunnit eller vill bli medlemmar i föreningen, inleds bordsbokning 23 juli.

Företag som önskar medverka som sponsorer på Retrogathering ombeds kontakta oss för mer information!

Retrogathering Winter Games Edition 2011

Retrogathering crew kommer tillsammans med Tekniska museet i Stockholm att anordna en spelmarknad, helgen 15-16 januari 2011. Det kommer att bli en marknad med inslag som påminner om det årliga Retrogathering, om än i mindre skala.

Vi kommer inom kommande veckor att skicka ut information till tidigare års utställare och säljare om möjligheten att medverka på Retrogathering Winter Games Edition. Vi kommer också att aktivera auktionssidan för att lista föremål till auktionen samt börja planera för spelavdelning och några tävlingar.

Med utgångspunkt från genomförda besöksenkäter kommer vi att försöka anpassa innehållet till det besökarna uppskattar. Om någon har ytterligare förslag på aktiviteter är ni välkomna att lämna kommentarer här eller skicka e-post till carlsson@retrogathering.se så tar vi dem i beaktning.

Naturligtvis återkommer vi med information om höstens stora begivenhet, Retrogathering 2011 senare nästa vår/sommar.