Kategoriarkiv: utställare

Score med Västerås Sinfonietta 8+9 november

Score med Västerås Sinfonietta

Retrogathering har glädjen att tipsa om att Västerås Sinfonietta under ledning av dirigent Charles Hazlewood och konferencier Orvar Säfström kommer att framföra två Score-konserter med dator- och TV-spelsmusik i Västerås Konserthus! Det blir musik från Mario, Zelda, Sonic, Secret of Mana, Suikoden, Barbarian, International Karate + musik från dagens spel.

Konserterna äger rum fredag 8 november kl. 19:00 respektive lördag 9 november kl. 15:00.

I samband med konserterna kommer Retrogathering att arrangera en liten spelavdelning, det kommer finnas cosplay, utställare med mera.

Ordinarie pris är 225 kr, barn och unga t.o.m. 18 år samt studerande med Mecenatkort 100 kr. Medlemmar i Retrogathering Intresseförening får 25 kr rabatt på ordinarie pris, dvs man betalar bara 200 kr. För att nyttja den rabatten måste biljetten köpas i Västerås Turistbyrå mot uppvisande av giltigt medlemskort.

https://www.facebook.com/events/250918865055814/
http://www.vmu.nu/atlas/calendar/event.php?id=703689

Välkomna åter till Västerås!

Gamer Meetup 18-19/2

En av våra samarbetspartners, SuperMotaro arrangerar tillsammans med några andra en spelmässa i Fryshuset, Stockholm helgen 18-19 februari. Bland annat kommer de att anordna ett flertal tävlingar, ha en arkadhall och framförallt, en liten retrohörna till vilken det ännu finns några bord för utställare att hyra. Borden kostar 200 kr och gäller för bägge dagarna.

Klicka här för att besöka hemsidan: http://www.gamermeetup.se/ eller här för att komma direkt till deras blogg: http://gamermeetup.se/blog/

Retrogathering Winter Games Edition 2011

Retrogathering crew kommer tillsammans med Tekniska museet i Stockholm att anordna en spelmarknad, helgen 15-16 januari 2011. Det kommer att bli en marknad med inslag som påminner om det årliga Retrogathering, om än i mindre skala.

Vi kommer inom kommande veckor att skicka ut information till tidigare års utställare och säljare om möjligheten att medverka på Retrogathering Winter Games Edition. Vi kommer också att aktivera auktionssidan för att lista föremål till auktionen samt börja planera för spelavdelning och några tävlingar.

Med utgångspunkt från genomförda besöksenkäter kommer vi att försöka anpassa innehållet till det besökarna uppskattar. Om någon har ytterligare förslag på aktiviteter är ni välkomna att lämna kommentarer här eller skicka e-post till carlsson@retrogathering.se så tar vi dem i beaktning.

Naturligtvis återkommer vi med information om höstens stora begivenhet, Retrogathering 2011 senare nästa vår/sommar.