Kategoriarkiv: medlemmar

Retrogathering medlemsträff

Alla aktiva medlemmar i Retrogathering Intresseförening bjuds till en medlemsträff med möjlighet att köpa, sälja och byta spel, liten spelavdelning, speltävlingar, information om kommande aktiviteter, film och musik m.m.

Datum: Lördag 12 april kl. 14:30

Pris: kostnadsfritt för befintliga medlemmar verksamhetsåret 2013/14. Vilande eller nytillkommande medlemmar kan teckna medlemskap för återstoden av verksamhetsåret t.o.m. 30 juni för 100 kr.

För mer information, kontakta oss på info@retrogathering.se

Score med Västerås Sinfonietta 8+9 november

Score med Västerås Sinfonietta

Retrogathering har glädjen att tipsa om att Västerås Sinfonietta under ledning av dirigent Charles Hazlewood och konferencier Orvar Säfström kommer att framföra två Score-konserter med dator- och TV-spelsmusik i Västerås Konserthus! Det blir musik från Mario, Zelda, Sonic, Secret of Mana, Suikoden, Barbarian, International Karate + musik från dagens spel.

Konserterna äger rum fredag 8 november kl. 19:00 respektive lördag 9 november kl. 15:00.

I samband med konserterna kommer Retrogathering att arrangera en liten spelavdelning, det kommer finnas cosplay, utställare med mera.

Ordinarie pris är 225 kr, barn och unga t.o.m. 18 år samt studerande med Mecenatkort 100 kr. Medlemmar i Retrogathering Intresseförening får 25 kr rabatt på ordinarie pris, dvs man betalar bara 200 kr. För att nyttja den rabatten måste biljetten köpas i Västerås Turistbyrå mot uppvisande av giltigt medlemskort.

https://www.facebook.com/events/250918865055814/
http://www.vmu.nu/atlas/calendar/event.php?id=703689

Välkomna åter till Västerås!

Bli medlem i Retrogathering Intresseförening

Bli medlem i Retrogathering Intresseförening och få ett medlemskort med VIP-pass med förtur i kön till Retrogathering 5 oktober!

Blir du medlem och betalar in medlemsavgiften före fredagen den 27 september så får du medlemskort och VIP-pass hemskickat med Posten. VIP-passet ger dig förtur i entrén.

Ett års medlemskap i föreningen kostar 100 kr och entré och VIP-pass ingår alltså i medlemskapet.

För ansökan om medlemskap gå till: http://retrogathering.se/?page_id=61

Medlemsavgift 2013/14 + bordsbokning

Den 21 juni skickades information till alla medlemmar i Retrogathering Intresseförening om förnyelse av medlemskap och avgift för 2013/14.

Bordsbokning till höstens Retrogathering kommer att påbörjas för betalande medlemmar måndag 8 juli. Övriga kommer att kunna boka återstående bord från 22 juli. Ni som vill få chans att boka bord i första omgången men ännu inte ansökt om medlemskap bör göra det snarast.

För medlemmar kostar första bord 100 kr + medlemsavgift. Eventuellt andra bord kostar 250 kr.

För övriga kostar borden 250 kr/st, max två per säljare.

Vi kommer i år att satsa på en auktion, så de som bara har ett fåtal föremål kommer med fördel kunna lista dem i auktionen.