Kategoriarkiv: västerås

Retrogathering 2015!

Efter att ha sopat av den sista snön från Winter Edition, är vi glada att kunna presentera datum för höstens mässa. Retrogathering 2015 kommer att äga rum lördag 26 september, i samma lokaler som de senaste åren, med andra ord Växhuset i Västerås. Det kommer att bli den tionde ordinarie mässan sedan starten 2006 och som brukligt kommer det att vankas marknad, Pong-SM och andra tävlingar, föreläsare, spelavdelning m.m.

Mer information till utställare, sponsorer, medlemmar, besökare, media m.fl. kommer att presenteras under våren och sommaren.

Hotell

Vi har nu ytterligare en hotellpartner för er som vill sova över i Västerås i samband med Retrogathering. Det är hotellet med det passande namnet Arkad, som gått med på att sänka priserna för våra besökare. Detta hotell ligger 50 meter från entrén till RG och brukar vara populärt att bo på i samband med mässan så skynda dig att boka!

Priserna och antalet rum är som följer:
5 enkelrum á 495 kr/natt
3 dubbelrum med separata sängar á 795 kr/natt
3 s.k. Grandlit-rum med EN bred 160 cm säng (ex för par) á 795 kr/natt
6 rum som man kan använda som 3-bäddsrum alternativt 4-bäddsrum á 1045 kr/natt respektive 1295 kr/natt.

För att boka måste du ringa och uppge bokningskoden RG2014. Telefonnumret till Arkad är 021-12 04 80.

Ni som redan bokat, ring Arkad och uppge koden eller mejla info@retrogathering.se så bokar vi om er.

Läs mer om hotellet här:
http://www.hotellarkad.se/

Score med Västerås Sinfonietta 8+9 november

Score med Västerås Sinfonietta

Retrogathering har glädjen att tipsa om att Västerås Sinfonietta under ledning av dirigent Charles Hazlewood och konferencier Orvar Säfström kommer att framföra två Score-konserter med dator- och TV-spelsmusik i Västerås Konserthus! Det blir musik från Mario, Zelda, Sonic, Secret of Mana, Suikoden, Barbarian, International Karate + musik från dagens spel.

Konserterna äger rum fredag 8 november kl. 19:00 respektive lördag 9 november kl. 15:00.

I samband med konserterna kommer Retrogathering att arrangera en liten spelavdelning, det kommer finnas cosplay, utställare med mera.

Ordinarie pris är 225 kr, barn och unga t.o.m. 18 år samt studerande med Mecenatkort 100 kr. Medlemmar i Retrogathering Intresseförening får 25 kr rabatt på ordinarie pris, dvs man betalar bara 200 kr. För att nyttja den rabatten måste biljetten köpas i Västerås Turistbyrå mot uppvisande av giltigt medlemskort.

https://www.facebook.com/events/250918865055814/
http://www.vmu.nu/atlas/calendar/event.php?id=703689

Välkomna åter till Västerås!