Retrogathering

Retrogathering 2017

Datum och plats: Lördag 30 september 2017, Växhuset, Västerås
Öppettider: 10-18, medlemmar i Retrogathering Intresseförening från 9:30
Temautställningar: Atari 2600 40 år + mer!
Inträde: 100 kr/person. Fritt inträde för barn t.o.m. 12 år i vuxet sällskap, samt för betalande medlemmar i Retrogathering Intresseförening.

Klicka här för att läsa mer om Retrogathering 2017

 

Om Retrogathering

Retrogathering är en årlig träff för samlare, spelare och övriga entusiaster av äldre tiders datorer och TV-spel, c:a 1970-1995. Vi har arrangerat mässan både i Alviks Medborgarhus, Stockholm och Växhuset, Västerås. Klicka här för att läsa mer.

Pong-SM

En av de höjdpunkterna på Retrogathering är Pong-SM. Efter 9 st genomförda mästerskap har det korats 6 olika mästare Klicka här för att läsa mer om Pong-SM.

 

Nyheter

Liveresultat PongSM

kommer att uppdateras här under turneringen: http://retrogathering.se/tour/ Startar kl 16:00

Årets temautställningar

På Retrogathering 2016 kommer vi att ha tre temautställningar: Castlevania som ställs ut av Heidi stopXwhispering Handic som ställs ut av Conny ”MrZzap” Ibstedt och Anders ”Stonan” Johansson Sonic som ställs ut av Jan ”Janone” Jonsson Klicka här för att läsa mer om utställningarna

Retrogathering 2016 – lördag 1 oktober

Breaking news! Retrogathering 2016 kommer att arrangeras lördag 1 oktober på samma plats som de senaste åren, det vill säga Växhuset i Västerås. Mer information om bordsbokning, gäster, innehåll m.m. kommer vartefter.

Tack och resultat!

Ett stort tack till alla besökare, utställare, försäljare, press och andra som gjorde Retrogathering 2016 Vintage Computer Edition till ett lyckat evenemang! Resultat i speltävlingarna hittar du här: http://retrogathering.se/?page_id=3902 Slutsummering av auktionen hittar du här: http://retrogathering.se/?page_id=3918 Vi återkommer i höst, håll ögonen öppna för datum!

Resultat från speltävlingarna

Vi gratulerar vinnarna i årets speltävlingar: Super Bomberman 2 – David Super Skidmarks – Lajbans Car Race ][ – DXTR och framförallt Barkis, som försvarade sin titel och blev  årets svenska mästare i Pong! Läs mer om resultaten i tävlingarna här: Pong-SM 2015: http://retrogathering.se/?page_id=3832 Övriga tävlingar: http://retrogathering.se/?page_id=3753