Retrogathering 2013

Retrogathering 2013 äger rum lördag 5 oktober i Växhuset, Västerås. Samma lokaler som föregående år. Dock koncentrerar vi öppettiderna till enbart lördag, med möjlighet för utställare att packa undan på söndag morgon.

Mer information om vad som kommer att hända presenteras senare. Bordsbokning förväntas äga rum i början av juli, med första tjing för betalande medlemmar i Retrogathering Intresseförening. Ni som vill öka chanserna att boka bord kan redan nu ansöka om medlemskap så skickar vi ut inbetalningsuppgifter om medlemsavgift i slutet av juni inför det kommande året.

Klicka här för en vägbeskrivning och länkar till närbelägna hotell.

16 reaktioner på ”Retrogathering 2013

  1. Bra beslut, har överlag varit en trevlig tillställning när det körts i Alvik men låg långt över förväntan 2012 när det kördes i Västerås. Dyker lätt upp och förärar tillställningen ett besök och vem vet kanske ett bord eller två denna gång också!

  2. tycker också att det är synd att det inte blir i Stockholm, jag förstår att det är mycket dyrare men jag kommer i alla fall överväga mycket utifall jag ska åka i år

  3. Tycker inte det gör så mycket att det blir 37 mil att köra istället för 50. Det blev väl inte så tokigt förra året?

  4. Västerås ligger 10 mil från Stockholm, tar max en timma med tåg eller bil. Att gå från stationen till lokalen tar 5 minuter.

  5. Daniel och Olle: Retrogathering var i Stockholm i flera år och det var vi nöjda med. Dock så finns arrangörsgruppen i Västerås vilket gör allting så mycket enklare för oss. Utöver detta så gör vissa logistiska problem i Alvik-lokalen så att vi i princip är tvingade att byta.

    Hoppas ni kan komma till Västerås ändå!

  6. Sthlm:arna orkade ju inte ta sig till Alvik från centrum, varför ska de dyka upp i Västerås liksom?Bortskämda svettiga nollåttor som bara tänker på sig själva.

    Jag har 80 mil dit, jag kommer!!

  7. Det är bra att det är i Västerås tänk på dom i södra Sverige och andra delar av Sverige.
    Och det ligger nära tåg station

  8. Tja! Hoppas man kan nypa ett bord i år 😉
    Vi har laddat upp med över 600 spel till sega master system + mega drive som ska säljas till bra priser!

    vi ses !

  9. är mamma till en mycket intresserad tonåring. Är denna gathering bara för medlemmar eller är det öppet för allmänheten? Kanske dum fråga men jag är liksom inte riktigt i branchen själv 😉

  10. Hej,

    Retrogathering är i allra högsta grad öppet för allmänheten. Öppettiderna kommer att vara lördag 10-18. Vi publicerar mer information inom kort.

  11. Detta kommer bli awsome!! Vi kommer åka ifrån Skaraborg, jag o frugan. Hade kanske vart roligt o åka flera stycken ifrån samma område!! Vårat första retrogathering !! Syns där!!

  12. Jag och kusinen kommer. Missade förra året och mässan i Göteborg kom mitt i flyttbestyr. Ser verkligen fram emot detta.

  13. Tycker ni ska annordna retrogathering i Umeå nästa år!(Kulturhuvudstaden 2014)!
    Skulle va sjukt nice!

  14. Danne; Tyvärr har vi inte så många aktiva i föreningen som bor i Umeå. Det är dessutom ganska långt från sveriges demografiska mittpunkt, som är Hjortkvarn* i Hallsbergs kommun.
    * Källa: SCB

Kommentarer inaktiverade.