PongSM 2014

pongSM-300x204Nu kan du föranmäla sig till PongSM 2014 här
Som vanligt hålls PongSM under Retrogathering 2014 i Västerås men tidsschemat för RG2014 är inte klart. Följ RG:s nyheter på Facebook, twitter eller http://retrogathering.se så du håller dig uppdaterad när PongSM startar m.m.

Lycka till!

En reaktion på ”PongSM 2014

  1. Jaha, så är det här alltså det närmaste vi kommer ett officiellt tillkännagivande av Retro Gathering 2014? Och även detta år kommer det alltså vara i Västerås, och inte på någon plats med lättare anslutningsmöjligheter för folk som kommer utsocknes ifrån? Suck. Retro Gathering gör ett jättebra jobb, men det är nog många som hellre skulle se att det anordnas i närheten av Arlanda flygplats eller Stockholms central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA-bild

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>