Årets hedersgäster

Årets hedersgäster på Retrogathering 2018 är inga mindre än Rob Fulop och Gunnar Lindberg Årneby!

Den amerikanske programmeraren Rob Fulop inledde sin bana på Atari 2600 under tidigt 80-tal. Han är mest känd för Demon Attack och arkadportningen av Missile Command som är två av de mest omtyckta spelen till Ataris klassiska tv-spel. På 90-talet var Fulop med och grundade PF Magic som bl.a. utvecklade kultklassikern Night Trap som nyligen fick en nyutgåva till PlayStation 4.

Gunnar Lindberg Årneby började sin bana inom spel som ansvarig för Nintendo på Stor & Litens flaggskeppsbutik i Stockholm. När Atlantic Förlag startade Nintendo-Magasinet rekryterades Gunnar som redaktör för tidningen. Under Gunnars ledning blev Nintendo-Magasinet en dundersuccé med som mest 50 000 prenumeranter och ytterligare 15 000 exemplar i lösnummerförsäljning.

För att läsa mer om årets hedersgäster klicka här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA-bild

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>