Retrogathering Winter Games Edition 2011

Retrogathering crew kommer tillsammans med Tekniska museet i Stockholm att anordna en spelmarknad, helgen 15-16 januari 2011. Det kommer att bli en marknad med inslag som påminner om det årliga Retrogathering, om än i mindre skala.

Vi kommer inom kommande veckor att skicka ut information till tidigare års utställare och säljare om möjligheten att medverka på Retrogathering Winter Games Edition. Vi kommer också att aktivera auktionssidan för att lista föremål till auktionen samt börja planera för spelavdelning och några tävlingar.

Med utgångspunkt från genomförda besöksenkäter kommer vi att försöka anpassa innehållet till det besökarna uppskattar. Om någon har ytterligare förslag på aktiviteter är ni välkomna att lämna kommentarer här eller skicka e-post till carlsson@retrogathering.se så tar vi dem i beaktning.

Naturligtvis återkommer vi med information om höstens stora begivenhet, Retrogathering 2011 senare nästa vår/sommar.

2 reaktioner på ”Retrogathering Winter Games Edition 2011

  1. Pingback: Retrogathering -11

Kommentarer inaktiverade.