Utställaransökan

Vill du medverka som enskild utställare på Retrogathering 2018 Vintage Computer Edition, antingen som del av datortemat eller som utställare/försäljare i allmänhet?

Fyll i nedanstående formulär för att ansöka om att medverka på mässan. Följande villkor gäller:

  • Datorutställare som medverkar till temat i form av uppvisning och demonstration av datorer, kan ansöka om gratisplats i form av 1 st bord eller motsvarande golvyta, inget medlemskap i Retrogathering Intresseförening krävs. Arrangörsgruppen går löpande igenom ansökningarna och tilldelar vartefter platser i Teatersalen så långt de räcker.
  • Datorutställare som medverkar till temat i form av försäljning av datorer, tillbehör, spel, litteratur m.m. kan ansöka om 1 st bord till en kostnad av 300 kr under förutsättning att man har ett befintligt eller tecknar nytt medlemskap i Retrogathering Intresseförening. Arrangörsgruppen går löpande igenom ansökningarna och tilldelar vartefter platser i Teatersalen så långt de räcker.
  • Allmänna utställare/försäljare av TV-spel och relaterade föremål kan under perioden t.o.m. söndag 17 december ansöka om 1 st bord till en kostnad av 300 kr under förutsättning att man har ett befintligt eller tecknar nytt medlemskap i Retrogathering Intresseförening. Arrangörsgruppen samlar därefter ihop alla ansökningar under denna period, gör ett urval och tilldelar platser i Konsertsalen med besked som skickas senast lördag 23 december.

Observera att ansökningsformuläret ersätter den klickbara bordsbokning för medlemmar som tillämpats tidigare.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Eventuellt medlemsnummer i Retrogathering Intresseförening

För temautställare av datorer
 Jag vill boka ett bord i Teatersalen
Typ av deltagande i Teatersalen
 Försäljning Utställare av samling Demo av produkter Annat

För övriga utställare
 Jag vill boka ett bord i Konsertsalen
Önskad placering för utställare i Konsertsalen (tillgodoses så långt som möjligt)
 Har ingen betydelse Helst längs vägg, annars mitt på golvet Enbart intressant längs vägg Helst mitt på golvet, annars längs vägg Endast intressant mitt på golvet

Beskrivning av vad eller vilket utbud du tänkt ta med till Retrogathering

Skriv texten i rutan nedan (Bildverifikation)
captcha